OCC PRI RP - Diana Wiglsey

Started by frankrose32, Oct 14, 2025, 02:14 AM

Previous topic - Next topic
За пријавување на играч кој крши некое правило на нашиот сервер отворете тема според подолу наведениот формулар.

ФОРМУЛАР:
Ваш NickName :Pablo
Левел:44
NickName на тој што крши правило :Diana Wigsley
Причина :Ја пак замолувам Коломбо да не гледа мои теми пошо е глупо ако се знаат и да не ја става пошо се другари мислам 2025та е врски да се фаќа за тоа е глупо ептен бедно
Доказ(слика/видео-задолжително) : https://imgur.com/a/Q8L0WVn - ја не знам како виде братот дека нема оцц при рп тука искрено еве може сум ретардиран или нешто или може само се знаат и ај не ја ставам , буквално ВРЕГА како што се глеа на сликата ние најнормално си рпаме /м Застани на страна , она /б да ти се плукнам во нонрперите??? не е тоа оцц при рп океј ли си бе батко коломбо?

Ја пак ке замолам опинокот коломбо да не средува мои теми за какво промена на време збориш бе опинок глуп еден бе 6 саати ме стави дх за пг да ти изнаебам опинокот глуп остави ме на мира остави друг да ја види темата не кур ми се прави паметен клошар еден неизбањат

Играчот ќе биде казнет, а ти уште еднаш вака да вреѓаш администратор ќе ти биде избришана темата и ќе идеш бан на форум- лоцк