Поплака до администратор Rio_Fernandez

Started by Castle Troy, Oct 18, 2025, 02:57 PM

Previous topic - Next topic
ФОРМУЛАР :
ваш Nick_Name :
Nick_Name на администраторот што се жалите : Rio_Fernandez
Образложение за жалбата : Здраво другари, уште на почеток сакам да напоменам дека јас не "местам" никого туку пријавувам неправилност бидејќи доколку јас погрешам истиот админ не би ми простил (прогледал низ прсти) туку би ме казнил.

Доаѓам на серверот каде очекувам поддршка од администратори и што се случува? :
Со играч дискутирам околу цена на возило и преговараме каде да се сретниме, очигледно е дека несакам јас да појдам на негова локација туку го повикувам него, со IC причина за симулација.
Играчот верува дека сакам да го купам возилото (тоа ми е и целта [ЦЕЛА СИТУАЦИЈА Е IC SIMULATION]) , во тој момент играчот работел заедно со админот на тендер и без да ме праша дали сакам да бидам телепортиран, ме вознемирува и ме телепортира згора на тоа не ни ми се обраќа, само ме телепортира и ич не се замара.

Јас разбирам дека 30% од играчите имаат повеќе команди како Админи/Лидери/Донатори но тоа мислам дека НЕ дава за право да истите ги вознемируваат другите/обичните играчи.
Гледам истиот администратор има повеќе ТЕМИ на истиов форум ( не го погледнав детално ), дали некој го проверува админов или е остаен сам на себе?

Админот против кого е оваа пријава не го познавам ниту имам нешто против него, должност ми е да пријавам неправилност, доколку се работи за обичен играч и не пријавам неправилност/чит = БАН/Казна за мене. Не важи тоа за АДМИНИ?
Доказ(Слика/видео-Задолжително) :
https://youtu.be/clyJw8_l0Go

Замолувам секој коментар од страна на RANDOM/Friends играчи да биде избришан.

Администраторот е казнет соодветно . Лоцк