PG + RP2WIN Diana Wigsley

Started by frankrose32, Oct 14, 2025, 12:45 AM

Previous topic - Next topic
За пријавување на играч кој крши некое правило на нашиот сервер отворете тема според подолу наведениот формулар.

ФОРМУЛАР:
Ваш NickName Pablo Fernandez
Левел:6
NickName на тој што крши правило : Diana Wiglsey
Причина : PG + RP2WIN
Доказ(слика/видео-задолжително) : https://imgur.com/a/XMh8rGQ - Нејзина слика кај што јасно се глеа прави пг вози со дупната гума

Втора слика исто нејзина -  https://imgur.com/a/V6hMY1x  Кај што прави јасно RP2WIN , јас више ЈА ИЗСНЕСУВАМ значи од колата што Е ПРЕКШРЕНА ПРЕУНИШТЕНА она тогаш пишува колата е заклучена кога јас више ИЗРПАВ ДЕКА ЈА ИЗНЕСУВАМ хахахахха чисто рп2вин

НАСЛОВ : [Причина] Nick_Name

Oct 14, 2025, 12:52 AM #1 Last Edit: Oct 14, 2025, 12:56 AM by Diana_Wigsley
другар извини, ама сам се повеќе се закопуваш, прифати си дека направи грешка и тоа е тоа. Прво гумите беа пукнати од НонРПер, https://imgur.com/a/1ZLCMnC еве доказЧе 2/3 минути пред случката со тебе. 

А и уште нешто, во РЛ можно е да се вози кола со дупната гума на ОДРЕДЕНА дистанца, така да не е ПГ. бидејќи сме виделе сите во РЛ по една таква случка.

А второ, колата не е искршена туку ти ја испука и само чади, без гајле, да знаеш за друг пат кога вадиш некого од заклучена кола, пробај со /тру, бидејќи не си рамбо да отвораш заклучени врати и да вадиш луѓе на рамо. А бтв, сам се брукаш, нема никаде рп2вин од моја страна, бидеќи си пишува убаво дека колата е заклучена, јас само ти пишав /до дека е закл, поздрав. (Воедно продолжив да рпам според твој постапки, а ако направев рп2вин, ќе рпав по мое.)

EX Prime Minister of SA
now - LS-PD OFFICER

DIANA WIGSLEY - GOVERNMENT

DIANA WIGSLEY - EX NEWS REPORTER

Иначе пошо си преглупа , колата ти беше отклучена пред да одиш релог шо и на твои слики се глеа , доагаш ингаме , ја заклучуваш , ја отклучуваш па пак ја  заклучуваш па еве размисли пред релогот дали ти беше отклучена или заклучена , тоа шо ти си праеше како сакаш е друга ствар јасно се глеа јас те вадам од кола и све е изрпано ти тогаш /до колата е заклучена ???????!??!?!?!?!?!?!?!?!? а пред релогот отклучена не знам ни што пробуваш више да напраиш кога више ме намести да лежам не кур ми плачи сеа кога со секакви докази си ставам уредно дека ти треба да лежиш

Quote from: frankrose32 on Oct 14, 2025, 12:57 AMИначе пошо си преглупа , колата ти беше отклучена пред да одиш релог шо и на твои слики се глеа , доагаш ингаме , ја заклучуваш , ја отклучуваш па пак ја  заклучуваш па еве размисли пред релогот дали ти беше отклучена или заклучена , тоа шо ти си праеше како сакаш е друга ствар јасно се глеа јас те вадам од кола и све е изрпано ти тогаш /до колата е заклучена ???????!??!?!?!?!?!?!?!?!? а пред релогот отклучена не знам ни што пробуваш више да напраиш кога више ме намести да лежам не кур ми плачи сеа кога со секакви докази си ставам уредно дека ти треба да лежиш

цитат, јадиш бан и на форум за навреди, лаку ноч, затворенику број 2311.

EX Prime Minister of SA
now - LS-PD OFFICER

DIANA WIGSLEY - GOVERNMENT

DIANA WIGSLEY - EX NEWS REPORTER

Не е навреда ако ти кажам дека си глупа пошо си стварно глупа мислам треба тоа пофалба да ти е за тебе